Ny hjemmeside

Skræddersyet hjemmeside udbyder

Hvad kan vi tilbyde lige netop dig?

CMS styret hjemmeside

Hos Commercialgroup udvikler vi altid vores hjemmesider så de kan styres af selv den bruger med mindst muligt kendskab til computer og hjemmesider. Derfor bruger vi CMS systemet WordPress til de fleste hjemmesider. WordPress er det mest brugte CMS i verden eftersom det er det CMS system som fremgår mest brugervenligt, hvilket giver vores kunder mulighed for selv at gå ind og tilføje tekst, billeder eller hvad der ønskes tilføjes efter hjemmesiden er færdig. Derudover yder vi selvfølgelig også gratis support hvis der skulle opstå spørgsmål under vejs.  Så skal du bruge en ny hjemmeside din gamle bedstemor kan finde ud af at redigere tekst i, så kontakt os!

Responsive design

Vidste du at mere end 30 procent af alle googlesøgninger bliver foretaget fra en mobilenhed? Og dette er kun en stigende statistik!
Derfor er det også vigtigt at din hjemmeside er mobil venlig og fungere når siden bliver åbnet på en mobil eller tablet.

Hos Commercial group får du ikke en halvfærdig løsning hvor hjemmesiden kun ses ordentlig på computeren. Her tilbyder vi et design som er optimeret til både computer, mobil og tablet. (Se evt. vores referencer) Dette sørger vi for da vi ikke vil tilbyde dig en som så mange andre sider, hvor det er umuligt at danne sig et overblik hvis man søger på mobilen eller tablet. Så hvis din virksomhed ikke er interesseret i at smide 30% potientielle kunder afsted til konkurrenten, så sørger vi for den perfekte løsning til lige netop dig og din virksomhed!

p

Fuld support til din hjemmeside

Vi yder 100% support til vores hjemmesider. Så hvis du sidder og vil tilføje noget tekst eller billeder og har et spørgsmål eller ikke er helt sikker på hvordan, så står vi klar til at hjælpe dig over mobil, computer hjælp eller ved et møde. Vi sørger for du er klar til at adminstrere din nye hjemmeside så du får det optimale ud af lige netop den løsning vi finder til dig. Det er vigtigt for Commercial group at vi ikke blot leverer et perfekt produkt hver gang, men også at du får den bedste oplevelse med produktet efterfølgende.

Proffesionelt e-mail system

Hos Commercial group ved vi hvor vigtigt det er at fremstå så professionelt som muligt når man har kontakt med kunderne. Derfor tilbyder vi at sætte en professionel e-mail op med dit domæne navn. Dette betyder at hvis du driver en virksomhed ved navn DanskAutoservice, så sætter vi et domæne navn op så din hjemmeside kommer til at hedde www.danskautoservice.dk samt dine e-mails kommer til at have info@danskautoservice.dk.  Der er også mulighed for at du kan få mails med dit navn efterfulgt af @virksomhedsnavn.dk. Vi hoster både din hjemmeside, men også dine e-mails!

Herunder ser du et udsnit af det indhold vi tilbyder:

N

Skræddersyet grafisk design

N

Komplet hjemmeside med 20 fuldt fungerende sider

N

Fri hotline service og gratis opdatering

N

99.9% uptime hosting (inkl. backup af siden)

N

Spamfilter og virusbeskyttelse

N

Proffesionelt mail system med virksomhedsnavn

N

Proffessionelt kontaktformuler, 100% kontakt garanti

N

Re-design hvert år

N

Website hastighed og mobilvenlighed

N

Læn dig tilbage, vi ordner alt til din hjemmeside.

Alle sider bliver lavet i CMS så din hjemmeside bliver super let at styre.
Kontakt os idag og få et fantastisk tilbud!

– Vi laver alle former for hjemmesider, så har du et specielt ønske, så tøv ikke med at kontakte os.

Odense afdelingen

Østre Stationsvej 33 2. sal th.
5000 Odense C
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 50
info@commercialgroup.dk

Herlev afdelingen

Smedeholm 13C 1. sal th.
2730 Herlev
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 51
cgherlev@commercialgroup.dk