Sociale medier

Sociale Medier

De sociale medier er online medier hvor folk uploader, deler, downloader, kommunikere og meget mere. Her er der en bred vifte af danskere, og vi ser op mod 80% af den danske befolkning bruger mindst et socialt medie. Derfor er det også vigtigt for lige netop din virksomhed at blive set igennem disse.

 

fblogo

De sociale medier bliver større og større. Derfor er det også vigtigt at din virksomhed viser sig derpå. Vi har i løbet af de sidste år kunne se en kæmpe stigning af virksomheder på det sociale medie Facebook. Facebook er et socialt media hvor man kan komme frem til utrolig mange for en billig pris, og man kan ramme den målgruppe man selv vælger.

Her er der utrolig god mulighed for targetting af hvilke personer man vil ramme, hvilke interesser de skal have, alders gruppe, køn og meget meget mere. Facebook tilbyder et bredt udvalg af reklame muligheder, hvilket giver os den bedste mulighed at skræddersy en reklame for dig som bliver set af flest muligt interesserede.

Facebook er den bedste mulighed for dig til at nå ud til den bedste målgruppe til din virksomhed. Facebook bliver brugt af over 3 millioner danskere hver dag. Facebook er desuden også det sociale medier med den bedste interaktion procent, hvilket betyder der er størst chance for at de klikker sig ind på din virksomhedshjemmeside her.

instagramlogo

I deres sociale netværk, giver instagram brugerne muligheden for at dele foto og videoer online. Alle brugere på instagram har derved mulighed for at kommentere, eller ”synes godt om” alle aktiviteter i laver. Ved at bruge #Hashtag i billedeteksten, øger du synligheden af din virksomheds billeder og videoer på Instagram. #Hashtag giver andre Instagrambrugere mulighed for at nå frem til jeres opslag ved at søge direkte på populære #Hashtags.

Den største fordel ved Instagram, er at du kan aktivere dine følgere, ved at lave konkurrencer hvor følgerne skal uploade billeder eller videoer og derved øge kendskab til virksomheden.

Linkedin-Logo

LinkedIn er en professionel og vigtig del af synligheden på nettet. Her kan en professionel profil, give virksomheden en velplaceret og ønsket business markedsføring.

Flere og flere kunder i dag finder deres ønskede samarbejdes partner og virksomheder de stoler på gennem LinkedIns netværk. Derfor er det vigtigt at de nemt kan finde de oplysninger de ønsker.

 

Herunder ser du et udpluk af de punkter vi arbejder med:

N

Din virksomhed på de sociale medier

N

Facebook reklamer til din målgruppe

N

Professionelt design af din virksomheds side på de sociale medier

N

Ram den mest optimale målgruppe

N

Opsætning af annonceplanlægning

N

Analyse af dine Google Analytics konto

N

Løbende rapporter for din google adwords kampagne

N

Optimering af facebook annoncer

N

Løbende rapporter af din facebook annonce

Kontakt os for tilbud, vi giver en skarp pris ud fra dit behov!

Meerwais Sarwari

Udviklingschef & SEO / AdWords - Ansvarlig

32 22 40 27

Odense afdelingen

Østre Stationsvej 33 2. sal th.
5000 Odense C
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 50
info@commercialgroup.dk

Herlev afdelingen

Smedeholm 13C 1. sal th.
2730 Herlev
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 51
cgherlev@commercialgroup.dk