Webshop

Webshops med høj konvertionsprocent!

Hvad får du i en webshop hos os?

Unik webshop

Hos Commercialgroup spiser vi dig ikke af med et downloadet design. Vi udvikler vores eget skræddersyet design som passer bedst til lige præcist din branche. Vi har igennem vores tid udviklet mange webshops og fået en god fornemmelse af hvad der sælger bedst i de forskellige brancher.  Vi sørger for dit unikke design som giver dig den højest mulige konverterings procent!

Brugervenligt shoppingsystem

Din webshop bliver designet og udviklet i et system der er let for alle shopejere. Uanset om du har stor erfaring med at drive webshop eller fysisk butik kan du drive din egen webshop udviklet af Commercial groups system. Vi bruger nemlig det letteste system som giver os flest muligheder indenfor din branche. Vi holder møder med kunden og forklare ham hvordan han kan tilføje ekstra produkter og ændre priser, fragt vilkår m.m. Vi sørger for du føler det er lige så let at rykke dit produkt online som det er i en fysisk butik.

Z

Flyt din webshop gratis

Når vi siger at vi gør det så let for dig som muligt, så mener det vi! Hos Commercial group tilbyder vi nemlig at flytte 100 produkter, billeder og 5 kategorier helt kvit og frit! Du sætter dig ned med en kop kaffe mens vi flytter din allerede eksisterende webshop til vores unikke design. Dette gør også at hvis du allerede er en etableret webshop har du rig mulighed for at optimere dit design og forhøje din konverteringsprocent uden en masse arbejde! Hvis du ikke har en etableret webshop men starter på frisk, så tilføjer vi gerne op til 30 produkter og lærer dig præcist hvordan du tilføjer flere produkter hvis du skal ha tilføjet flere.

Konkurrencedygtig shoppingsystem

Når vi udvikler en webshop ved vi hvor vigtigt det er at kunne komme ud med sit budskab til kunder og potentielle kunder. Derfor bruger vi et system som er utrolig samarbejdsvillig overfor sociale medier, heriblandt facebook, men også over for google søgemaskinen. Dette gør det lettere for dig at komme ud til nye kunder og blive set. Dette vil altså forhøje din hjemmesides besøgstal så du kan få hentet flest mulig salg hjem!

Vi ringer dig op indenfor 5 hverdage

Herunder ser du hvad vi tilbyder ved en webshop

N

Skræddersyet grafisk design

N

Nemt at oprette produkter, kategorier osv.

N

Fri hotline service og gratis opdateringer

N

Sociale knapper (Facebook, Google+ m.m.)

N

Call2Action udtænkning

N

Responsiv webshop

N

Spamfilter og virusbeskyttelse

N

Dynamisk pictureslider

N

Proffesionelt e-mail system

N

Mulighed for flytning/oprettelse af produkter

Vi sørger for du bliver sat ind i hvordan webshoppen fungerer, så du får den bedste opleveles med at drive en online butik.

– Vi laver alle former for webshops, så er du under en speciel branche, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har løsninger til alle.

Odense afdelingen

Østre Stationsvej 33 2. sal th.
5000 Odense C
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 50
info@commercialgroup.dk

Herlev afdelingen

Smedeholm 13C 1. sal th.
2730 Herlev
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 51
cgherlev@commercialgroup.dk