SEO – Vi tilbyder Søgemaskineoptimering

SEO Bureau med side 1 garanti

Hvad kan vi hjælpe med?

h

On-page SEO

Commercialgroup hjælper med at få optimeret dine tekster ud fra de mest relevante søgeord. Desuden sætter vi relevante keywords op, ud fra en søgeordsanalyse og din viden omkring din branche. Vi optimere metatitel og metabeskrivelse på alle dine vigtige sider, så du fremstår optimalt på søgemaskinen, når der bliver søgt på dine produkter/ydelser. Vi har også fokus på H1, H2 mm. som er dine overskrifter på dine hjemmeside/webshop.

J

Off-page SEO

Off-page SEO hos Commercialgroup er Bla. opsætning af eksterne blogs og meget mere. Desuden hjælper vi med social markedsføring, Google business mm. Vi gennemgår også konkurrenter i forhold til vigtige links til din hjemmeside, så du opnår samme links værdier som dem.

SEO analyse

En SEO analyse udarbejdes på baggrund af en hjemmesides tilstand i forhold søgemaskineoptimering. Analysen har til formål at identificere de faktorer, som bør ændres / justeres på en hjemmeside. På trods af at SEO fylder mere og mere i hverdagen, så er det langt fra alle hjemmesider, som er optimeret til søgemaskinerne. En SEO analyse kan belyse både små og store barrierer på en hjemmeside, som der med fordel kan arbejdes på for at opnå større synlighed i søgemaskinerne.

En SEO rapport tager udgangspunkt i netop dit website og dit marked. Med analysen ved hånden kan du skabe dig et overblik over, hvilke tiltag inden for SEO du skal have et særligt fokus på. Arbejder du forkert med SEO, kan det have alvorlige konsekvenser for din hjemmesides placering på Google. De problemer og udfordringer din hjemmeside kan være plaget inden for SEO kan belyses – takket være en SEO analyse.

Få en gratis SEO analyse

Hos Commercialgroup har vi stor erfaring med at analyse hjemmesider på baggrund af de vigtigste parametre inden for SEO. Vi kan tilbyde dig en grundig SEO rapport, hvor vi gennemgår over 70 vigtige parametre. Dermed kan du skabe dig et komplet overblik over, hvilke faktorer du allerede har styr på, og hvilke parametre du bør have større fokus på fremover. Rapporten kan dermed tolkes som en tilstandsrapport, hvor alle relevante data belyses.

Du får leveret en overskuelig SEO rapport, som indeholder en lang række forslag til, hvad du bør optimere på dit website. Der er tale om tiltag, som du kan kaste dig ud i med det samme. Vi introducerer dig altså for de problemer og udfordringer, som der er omkring dit website, så du har bedre mulighed for at optimere dit website.

Med en hjemmesideanalyse kan du arbejde med søgemaskineoptimering på baggrund af konkrete tiltag. Vi har mange års erfaring med at finde frem til kritiske SEO-faktorer, som har indflydelse på en hjemmesides rankings i søgemaskinerne (Google, Bing mm.) Vi har stor erfaring med SEO i diverse systemer som: WordPress, Joomla, Dandomain, Shopify mm.

Med venlig hilsen

Commercialgroup SEO Team

Herunder ser du et udpluk af de punkter vi gennemgår:

N

Søgeordsanalyse til din branche

N

Undersøgelse af indholdskvalitet, anvendelse af keywords m.v.

N

Gennemtjek for duplicate content

N

Tjek efter døde links på siden

N

Billedoptimering med alt-tags og rigtige URLs

N

Meta-titler og meta-beskrivelser, herunder placering og anvendelse af keywords

N

Linkprofil

N

URL struktur på din side

N

Website hastighed og mobilvenlighed

N

Og meget, meget mere samt hvad vi ellers finder af fejl og mangler på din side.

Normalpris: 2496kr ex moms.
Din pris: Gratis

– Bemærk, at der kan være ventetid på 7 dage grundet mange henvendelser.

SEO

Meerwais Sarwari

Udviklingschef & SEO / AdWords - Ansvarlig

32 22 40 27

Odense afdelingen

Østre Stationsvej 33 2. sal th.
5000 Odense C
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 50
info@commercialgroup.dk

Herlev afdelingen

Smedeholm 13C 1. sal th.
2730 Herlev
Mandag – Fredag: kl- 09:00 – 16:00

32 22 40 51
cgherlev@commercialgroup.dk